Om oss

30 års erfaring, bred og solid kompetanse kombinert med høy grad av service setter oss i forsetet av bransjen!

Vår historie

CSVoss Brands

CSVoss Brands AS ble etablert i 2011 og er et veletablert selskap med en sterk tilstedeværelse i bransjen. Med våre fire dyktige ansatte har vi en samlet erfaring på over 30 år innen salg av produkter til billakk- og opprettingsbransjen. Gjennom flere år har vi med suksess arbeidet med og fremmet kjente merkevarer som har satt standarden for kvalitet og pålitelighet. Vårt mål er å være en pålitelig leverandør for billakk- og opprettingsbransjen i Norge.

Vi er dedikerte til å tilby produkter av høyeste kvalitet, konkurransedyktige priser og førsteklasses kundeservice. Med vår omfattende erfaring og vår lidenskap for kvalitetsprodukter, er vi stolte av å være en foretrukket leverandør og samarbeidspartner for bransjefagfolk i hele landet.

Vi er eneimportør/importør av kjente merkenavn som:
 

  • VOSSCHEMIE

  • CARSYSTEM

  • BTEC

  • COLAD/HAMACH

  • JTAPE

  • MASTON

  • INP Quality produkter

Vi fører så å si alt innen non-paint- og lakktilbehørprodukter og et stort utvalg av lakkprodukter som klarlakk, herdere, acrylfyllere, tynnere og mye mer. Vi har faktisk talt alt uten topplakken/fargen.Når det gjelder samarbeidet med VOSSCHEMIE GmbH , så er dette bredere enn bare til bilbransjen.

Vi fører også deres produkter til industri og båt segment, kalt Paintsystem og Yachtcare.Vårt mål er å yte den beste service og kompetanse over de varer vi selger.

Vi følger nøye med hva som skjer ute i verden innen vår bransje, og tar hele tiden hjem interessante og nyskapende produkter, som vi føler kan være noe for det norske markedet.Vi har et utbygget forhandlernett som selger våre produkter fra sør til nord i Norge.

Perfekt presisjon

Våre produkter er for de som ønsker den ypperste kvaliteten med høyste presisjon, for et best mulig resultat!

Stort utvalg

Vi er din one-stop-shop, noe som betyr at vi har et veldig stort utvalg av produkter for dine behov!

Konkurransedyktige priser

Vi følger markedet og ønsker å være best på kvalitet samtidig som vi har meget konkurransedyktige priser!

Hendrerit ac in aliquet sed etiam interdum ultricies pellentesque egestas convallis etiam elementum enim nisl cursus sit fames malesuada morbi arcu.
Victor Sullivan
Founder, CEO